Återbetalnings- och returpolicy

Översikt

Vår återbetalnings- och returpolicy varar i 30 dagar. Om 30 dagar har gått sedan ditt köp kan vi inte erbjuda dig full återbetalning eller inbyte. För att vara berättigad till retur ska objektet vara i säljbart skick. För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller köpbevis.

Återbetalningar

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning.

Om du blir godkänd kommer din återbetalning att behandlas och beloppet kommer automatiskt att appliceras på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom ett visst antal dagar.

Försenade eller saknade återbetalningar

Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning publiceras officiellt. Kontakta sedan din bank. Det är ofta en viss handläggningstid innan en återbetalning bokförs. Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte fått din återbetalning ännu, kontakta oss på info@jpsguld.se.

Frakt & Retur

För att returnera  en vara ska du skicka den till:

JPS GULDSMED & DESIGN I MALMÖ
ENGELBREKTSGATAN 8
MALMÖ

Du kommer att stå för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader är ej återbetalningsbara.

Om du returnerar dyrare varor kan du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring.

Vi garanterar inte att vi kommer att ta emot din returnerade vara.

Behövs hjälp?

Kontakta oss på info@jpsguld.se för frågor relaterade till återbetalningar och returer.